تاریخ : سه شنبه 30 آبان 1402

سمینار مهارت های شغلی و آینده

مهارت‌هایی که در آینده به آن‌ها نیاز پیدا خواهید کرد

در این سمینار که با همکاری دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت  و مرکز رشد در سالن آمفی تئاتر علامه طباطبایی توسط آقای دکتر ادیبی برگزار گردید در ابتدای جلسه آقای دکتر علی حاجی بدلی معاونت محترم  آموزشی و پژوهشی ضمن خوش آمد گویی به میهمانان عزیز در خصوص رشته های دانشگاه  توضیحاتی  فرمودنند. سپس  آقای دکتر ادیبی دانشیار گروه مهندسی مکانیک سخنرانی کردنند.با وجود این‌که کسی نمی‌تواند پیش‌بینی دقیقی در مورد شغل‌های محبوب در آینده داشته باشد یا بتواند با قطعیت مهارت‌هایی را که برای مشاغل آینده لازم خواهد بود بیان کند، اما با بررسی و تجزیه تحلیل مشکلاتی که هم‌اکنون با آن‌ها مواجه هستیم، می‌توان حدس زد که کدام مهارت‌ها جزو نیازهای اصلی خواهند بود.شبکه‌های مجازی مختلف مانند فیس‌بوک و اینستاگرام، شبکه‌های خبری و پیام‌رسان‌های اجتماعی همگی جزو این موارد هستند که با پیشرفت و تکامل فناوری تعداد این موارد هر روز بیشتر و بیشتر خواهد شد. پس در اینجا ما به یک بهره‌ور شخصی نیاز پیدا می‌کنیم. یک متخصص  که بتواند با بررسی و تجزیه تحلیل زندگی روزمرهٔ مردم به آن‌ها آموزش‌های لازم برای درست استفاده کردن از این فناوری‌ها و کاهش حواس‌پرتی و افزایش بهره‌وری را ارائه کند. تفکر انتقادی، خلاقیت، انعطاف‌پذیری ذهنی و مهارت‌های SMAC و مهارت‌های بین‌رشته‌ای از جمله مهارت‌های لازم برای این رشته می‌باشد.
  • در سه شنبه 30 آبان 1402
  • توسط کاربر سایت گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت