تاریخ : يکشنبه 17 ارديبهشت 1402

دوره تعمیرات تخصصی موبایل

دوره تعمیرات موبایل تخصصی توسط آقای عبدالحسین پور برگزار میگردد. شروع ثبت نام از تاریخ 1402/2/16 می باشد.

تعمیرات موبایل فرایندی تخصصی است که نیازمند تجربه و دانش میباشد رفع انواع مشکلاتی که برای یک موبایل ممکن است بروز کند نیازمند دقت بالا و تمرکز میباشد ، مشکلاتی مانند : شکستی ال سی دی ، سوختن برد دستگاه ، پرش آنتن ، خاموشی ناگهانی و… در صورتی که بدست یک متخصص حل شود میتواند آرامش خاطر را برای فرد داشته باشد
تعمیرات موبایل فرایندی تخصصی است که نیازمند تجربه و دانش میباشد رفع انواع مشکلاتی که برای یک موبایل ممکن است بروز کند نیازمند دقت بالا و تمرکز میباشد ، مشکلاتی مانند : شکستی ال سی دی ، سوختن برد دستگاه ، پرش آنتن، خاموشی ناگهانی و… در صورتی که بدست یک متخصص حل شود میتواند آرامش خاطر را برای فرد داشته باشد در غیر این صورت ممکن است مشکلات پس از تعمیر برای مشتری دردسر ساز شود. آقای تعمیرات موبایل با استفاده از متخصصین با تجربه میتواند این اطمینان خاطر را به مشتری بدهد که دستگاه به بهترین روش تعمیر شود.

• در يکشنبه 17 ارديبهشت 1402