تاریخ : دوشنبه 11 ارديبهشت 1402

شروع دوره آردوینو

دوره مهارت افزایی آردوینو توسط اساتید محترم آقای دکتر فریبرز رحیمی و دکتر عبدالله علیزاده از اساتید بنام دانشکاه بناب شروع شد.

شروع دوره آردوینو  با ثبت نام بیش از پنجاه نفر  توسط گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت   از تاریخ 1402/01/26 به همت اساتید باتجربه دانشگاه بناب
آردوینو بردهایی هستند که براساس برخی از میکروکنترلرها ساخته شده اند و امکان احساس کنترل فضای بیشتری از دنیای فیزیکی را فراهم می کند. در اصل یک پلتفرم متن باز برای نمونه سازی و انجام پروژه های الکترونیکی به شمار می رود. هدف این فرادرس، آموزش به شکلی است که چه کاربران مبتدی که دانش کافی از برنامه نویسی ندارند و چه برنامه نویسان حرفه ای که با پلتفرم آردوینو آشنایی دارند، به کمک این ماژول امکان ساخت مجموعه های پیچیده را داشته باشند.
  • در دوشنبه 11 ارديبهشت 1402
  • توسط کاربر سایت گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت