تاریخ : شنبه 9 ارديبهشت 1402

بازدید معاونت محترم آموزشی و پژوهشی و مشاور عالی ریاست و هیات هماراه از مجتمع فولاد ظفر بناب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب راس ساعت 11 مورخه 1402/02/06معاونت محترم آموزشی و پژوهشی و مشاور عالی ریاست و هیات همراه از مجتمع فولاد ظفر بناب از کلیه واحد های تولیدی مجتمع فولاد ظفر بناب بازدید بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ نشست تخصصی بین متخصصین شرکت فولاد ظفر بناب و اعضای هیات علمی دانشگاه بناب به همت مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه بناب برگزار گردید.
در این جلسه مدیران فنی و متخصصین فولاد ظفر دیدگاههای خود را در مورد بهینه سازی صنعت فولاد بیان کردند.
 در ادامه اعضای هیات علمی نکته نظرات و راهکارهای عملی خود را درباره موارد مطرح شده عنوان کردند و در نهایت مقرر گردید  جلسات مذکور  توسط کارگروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت  تا رسیدن به راه حلهای مورد نظر ادامه پیدا کرده و  روشهای بهینه سازی در قالب طرحهای پژوهشی و صنعتی از طرف اعضای هیات علمی به مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگته ارائه شوند.
  • در شنبه 9 ارديبهشت 1402